Tietoa meistä

Nopean ja luotettavan palvelun Lumivex 

Lumivex tarjoaa laadukkaita vihertöitä, kuten viheralueiden kunnossapitoa, istutuksia, puiden ja pensaiden leikkauksia sekä viheralueiden puhtaanapitoa. Talvikaudella toteutamme lumen aurausta ja poiskuljetusta sekä teiden ja pihojen hiekoitusta. Asiakkaitamme ovat kunnat ja kaupungit, taloyhtiöt, yritykset sekä myös yksityiset henkilöt. 

Mikään työ ei ole meille liian iso tai pieni, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeestasi! 

Yrityksen tausta 

Lumivex perustettiin vuonna 2017. Justus Hartman teki aluksi toiminimen kautta viher- ja lumitöitä, mutta isojen asiakkuuksien myötä kalenteri täyttyi ja ilmeni tarve uusille työntekijöille ja kalustolle. Vuonna 2017 palkattiin ensimmäiset työntekijät ja nyt koossa on jo lähes 20 henkilön porukka. 

Samalla myös toimialue on laajentunut. Päätoimialueemme on Uusimaa, mutta nykyään töitä tehdään myös esimerkiksi Raaseporissa, Hyvinkäällä ja Kanta-Hämeessä. 

Lumivexin arvot 

Luotettavuus: Tulemme paikalle sovitusti ja pidämme kiinni annetuista hinnoista ja aikatauluista. Asiakas voi luottaa aina myös työmme jälkeen. 

Hyvä asiakaspalvelu: Meille on tärkeää hyvä palvelu ja kommunikointi asiakkaan suuntaan. On tärkeää, että kaikki osapuolet pysyvät ajan tasalla ja työt tehdään hyvässä yhteisymmärryksessä ja -hengessä. 

Laatu: Meillä on käytössämme moderni kalusto ja ammattitaitoiset, työstään välittävät tekijät. Teemme niin pienet kuin isotkin työt aina tarkalla ja hyvällä laadulla. 

Meille töihin? 

Etsitkö vuoden kiertokulun mukaan vaihtelevaa työtä? Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä esimerkiksi viheralueiden kunnossapidon ja lumen aurauksen parissa.  

Meillä on hyvä yhteishenki ja vietämme aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla. Tarjoammekin mielenkiintoisen työn lisäksi myös kivan, nuoren ja innokkaan työporukan. Meillä ihmiset pitävät työstään ja ovat siinä hyviä.  

Haluatko osaksi loistavaa tiimiä? Lähetä avoin hakemus osoitteeseen: justus.hartman@elisanet.fi 

lumivex logo valkoinen

Lumivex pitää kiinteistösi piha-alueen ja kadut kunnossa ympäri vuoden!

Yhteystiedot

050 4905912
info@lumivex.fi
Vanha Tuusulantie 152
04360 Tuusula

Copyright © 2024 Lumivex Oy