Lumivex palvelee kesät talvet

Lumivexiltä saat ammattitaitoiset viheralueiden kunnossapitotyöt, kaivuu- ja maansiirtotyöt sekä talvikaudella teiden ja piha-alueiden auraukset ja hiekoitukset. Toimimme Uudenmaan alueella sekä Raaseporin, Hyvinkään ja Kanta-Hämeen seudulla. Asiakkaitamme ovat kaupungit, kunnat, taloyhtiöt, yritykset ja yksityishenkilöt. 

Päivystysnumeromme palvelee ympäri vuoden 24/7. Meidän kanssamme laadit myös kätevät sopimukset, jolloin huolehdimme automaattisesti siitä, että piha-alueesi on aina kunnossa. 

talvikunnossapito

Palvelut talvikaudella 

Lumen auraus ja hiekoitus 

Auraamme lumet kiinteistöjen pihoilta, kaduilta ja teiltä. Toteutamme aurauksia päivystystöinä eli tulemme paikallle pyydettäessä. Lisäksi meillä on asiakaskohtaisia sopimuksia, jolloin auraamme sovitut alueet automaattisesti tietyn lumirajan ylittyessä. Neuvottelemme aina erikseen asiakkaan kanssa aurattavat alueet, lumirajat ja lumien kasauspaikat. 

Toteutamme myös hiekoitukset erikseen tilattuna tai osana sopimusta. Hiekoituksen tarve arvioidaan aina sään mukaan. 

Lumen poisajo 

Me toteutamme myös lumen poisajon aina tarpeen mukaan. Kuljetamme lumen kuorma-autolla tai traktorilla kyseisen kaupungin lumenkaatopaikalle. Pyrimme tekemään tämän yöaikaan, jotta aiheutamme mahdollisimman vähän häiriötä. 

Lumen poisajo laskutetaan kuutioittain tai kuormahinnalla. Lisäksi asiakkaan maksettavaksi tulee kaupunkikohtainen lumenkaatopaikkamaksu.  

kesäkunnossapito

Palvelut kesäkaudella 

Kaivuu- ja maansiirtotyöt 

Me toteutamme myös suuremmat kaivuutyöt, kuten massanvaihdot ja maanrakennustyöt pitkällä kokemuksella ja modernilla kalustolla. Teemme esimerkiksi rakennusten pohjia, pihoja ja isutusalueita. Kaivuutöitä voidaan toteuttaa huhti-marraskuussa, jolloin maa ei ole roudassa. Pystymme reagoimaan tarpeisiin myös nopealla aikataululla, mutta suosittelemme palvelun varaamista hyvissä ajoin. 

Meiltä saat myös maansiirtotyöt, jolloin kuljetamme kaivetun maa-aineksen pois ja tuomme tilalle toivotun materiaalin, kuten murskeen tai nurmikon kasvualustan. Kysy lisää! 

 Viheralueiden kunnossapitotyöt 

Lumivex toteuttaa kesäkaudella viheralueiden kunnossapitotyöt, kuten nurmikonleikkuut, istutukset, puiden ja pensaiden lajikohtaiset hoidot, kurtturuusun poistot sekä viheralueiden puhtaanapitotyöt.  

Meiltä saat myös kokonaispalvelun, jolloin toimitamme sovitut kasvit kohteeseen, istutamme ne ja vastaamme myös kasvien hoidosta koko kasvukauden ajan. Neuvottelemme sopimuksen sisällön sekä hoidettavat alueet asiakkaan kanssa erikseen. 

lumivex logo valkoinen

Lumivex pitää kiinteistösi piha-alueen ja kadut kunnossa ympäri vuoden!

Yhteystiedot

050 4905912
info@lumivex.fi
Vanha Tuusulantie 152
04360 Tuusula

Copyright © 2024 Lumivex Oy